Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@04:48:44 GMT

مقایسه بزرگترین مارکت‌های اندرویدی دنیا

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۱۰۴۲

مقایسه بزرگترین مارکت‌های اندرویدی دنیا

هرگاه از مارکت­های اندرویدی صحبت می­کنیم، گوگل پلی اولین مارکتی است که به ذهن همۀ ما می‌رسد... - اخبار بازار -

هرگاه از مارکت­های اندرویدی صحبت می­کنیم، گوگل پلی اولین مارکتی است که به ذهن همۀ ما می‌رسد، حتی ممکن است خیلی از افراد از وجود دیگر مارکت­ها بدون اطلاع باشند. زیرا اگر از کاربران اندروید باشید، می­دانید که گوگل پلی استور یک منبع کامل برای دانلود برنامه­ های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال این امکان وجود دارد که در میان تمام برنامه ­های متعددی که وجود دارند، به‌دنبال برنامۀ خاصی باشید و پیدا نکنید، یا حتی ممکن است در منطقۀ خاصی زندگی کنید و دسترسی به گوگل پلی برای شما به راحتی میسر نباشد.

بنابراین نیاز است تا در مورد سایر مارکت­های اندروید نیز به‌عنوان یک جایگزین، اطلاع داشته باشید. پس پیشنهاد می­کنیم با این مطلب همراه شوید تا اطلاعات جالبی را یاد بگیرید.

 بزرگترین مارکت­های اندرویدی دنیا

مارکت­های اندرویدی نه‌تنها امکان دانلود رایگان برخی از برنامه‌ها را دارند، بلکه ممکن است بعضی از برنامه‌های پولی را هم به‌صورت رایگان عرضه کنند. علاوه‌برآن، دسترسی به برنامه‌های کد منبع باز (open source) و فایل‌های APK از دیگر قابلیت‌هایی است که مارکت­های اندروید می‌توانند داشته باشند.

در ادامه بزرگترین مارکت­های اندرویدی دنیا را معرفی می­کنیم، فقط اگر تاکنون از منبع دیگری به‌غیراز گوگل پلی برای نصب برنامه­ ها استفاده نکردید، ممکن است در بخش تنظیمات، گزینۀ «Unknown sources»  غیرفعال باشد. پس باید به تنظیمات گوشی خودتان بروید و از بخش   Security  یا امنیت، گزینۀ نام‌برده را فعال کنید.

Aptoid1. مارکت اندروید

این مارکت open source اندروید امکان دانلود هزاران برنامه اندرویدی را دارد و از استانداردهای اندروید نیز پیروی می‌کند. جالب اینجاست که به‌روزرسانی­های نرم‌افزاری از طریق این مارکت، سریع­تر از گوگل پلی انجام می‌شود.

این مارکت نسخه‌های مختلفی برای گوشی­های هوشمند و تبلت، تلویزیون­های هوشمند، ست آپ باکس، Aptoide VR و نسخۀ مناسب کودکان دارد.

2. مارکت اندروید APKMirror

این مارکت اندرویدی به شما اجازه می­دهد تا به تعداد زیادی از برنامه‌‎های اندرویدی با پسوند APK به‌صورت رایگان دسترسی داشته باشید. فقط نکته اینجاست که APKMirror اپلیکیشن اختصاصی مخصوص اندروید ندارد.

برنامه ­هایی که در وب‌سایت هستند، برنامه ­هایی ایمن­ اند و کاربران به راحتی می­توانند برای دانلود اقدام کنند. این مارکت یکی از بهترین جایگزین­های گوگل پلی معرفی شده است.

 

3. مارکت اندروید Amazon Appstore

 Amazon Appstoreاز بهترین گزینه‌ها در بین مارکت­های اندروید به حساب می‌آید که امکان دانلود رایگان دارد و به نام Amazon Underground نیز شناخته می‌شود. این اپلیکیشن حدود 334 هزار نسخه‌ متنوع از برنامه­ های اندرویدی را به‌صورت رایگان دارد.

مارکت یاد شده به‌عنوان اندروید استور پیش‌فرض دستگاه‌های Amazon’s Android Fire-branded، از دستگاه‌های شرکت آمازون  به حساب می­آید. در ضمن Free app of the day از ویژگی­های جالب این مارکت است؛ به این معنا که هرروز یک برنامه پولی برای دانلود رایگان در این مارکت گذاشته می­شود.

4. مارکت اندروید F-droid

F-droid دیگر مارکت اندرویدی است که فقط برنامه ­های اندرویدی رایگان و open source را برای دانلود در اختیار کاربران قرار می­دهد. بنابراین برنامه‌نویسان می­توانند به کدهای برنامه ­های مختلف موجود در F-Droid دسترسی داشته باشند.

نکته اینجاست که این مارکت اطلاعاتی از رتبه‌بندی اپلیکیشن‌های موجود به شما نمی­دهد و برای این‌کار گوگل پلی گزینۀ مناسب‌تری است.

5. مارکت اندرویدی GetJar

GetJar قدمتی طولانی‌تر از گوگل پلی دارد و برنامه ­های آن تنها به سیستم عامل اندروید ختم نشده و سیستم­ عامل­هایی از جمله سیمبین و ویندوز را هم در خود جای داده است.

دسته‌بندی برنامه ­ها از نکات قابل توجه در GetJar است و رابط کاربری خوبی نیز دارد. علاوه‌بر اپلیکیشن­ها، کاربران از طریق این برنامه می­توانند به بازی­های مختلف و تم‌های زیبا هم برای موبایل دسترسی داشته باشند.

6. مارکت اندرویدی Slide Me

این مارکت اندرویدی به یک ویژگی خاص معروف است و آن این است که نصب ایمن برنامه‌های اندرویدی را به ارمغان آورده است. اپلیکیشن­های موجود در آن منبع باز هستند و توسط برنامه نویسان و توسعه دهندگان اندروید استفاده می­شوند. در ضمن تمام برنامه ­های این مارکت اندروید، مورد بررسی کیفی قرار می‌گیرد، پس جای نگرانی برای کاربران نخواهد بود.

7. مارکت اندرویدی AppBrain

AppBrain از مارکت­هایی است که بهترین برنامه را در هر زمینه‌ای در اختیار شما قرار می­دهد. هم­چنین این مارکت به شما کمک می­کند تا علاوه‌بر دسترسی به بهترین مارکت اندروید، جستجوی دقیقی را هم برای پیدا کردن برنامه موردنظر خود در دسته‌های مختلف داشته باشید.

 

8. مارکت اندرویدی Galaxy Apps

Galaxy app محصول سامسونگ است؛ بنابراین اگر از کاربران گوشی­های سامسونگ هستید، این اپ به‌صورت پیشفرض بر روی گوشی شما نصب است. علاوه‌بر اپلیکیشن­های مخصوص گوشی سامسونگ، در این برنامه سایر اپلیکیشن­های پراستفاده اندرویدی نیز قرار دارد. در ضمن برنامه ­های مخصوص ساعت هوشمند سامسونگ هم از این اپلیکیشن قابل دسترس خواهند بود.

بزرگترین مارکت­های اندرویدی دنیا که در بالا بررسی کردیم، هرکدام مزایا و معایب خود را دارند. اگر تنها برای دانلود راحت­تر برخی از اپلیکیشن­های پولی به سراغ دیگر مارکت­ها می­روید، پیشنهاد می­کنیم از گیفت کارت موبوگیفت استفاده کنید.

موبوگیفت  سامانه متفاوت خرید گیفت کارت  به‌صورت آنلاین با تحویل سریع است. همانطور که می­دانید با توجه به تحریم­های بانکی در ایران خرید نرم­افزار و سرویس­های غیر رایگان و تجاری گوگل فقط با  خرید گیفت کارت گوگل پلی استور و افزایش اعتبار اکانت گوگل امکان‌پذیر است که در موبوگیفت گیفت کارت­های معتبر گوگل پلی از 3 کشور، جهت استفاده آماده شده است.

با موبوگیفت از معتبرترین مارکت اندرویدی دنیا استفاده کنید!

موبوگیفت یک سامانه متفاوت برای خرید گیفت کارت گوگل پلی است که تنها به فروش این گیفت کارت ختم نمی­شود. شما با هر خرید از موبوگیفت امتیاز کسب می­کنید و در نهایت از تخفیف­های ویژه­ای بهره ­مند می­­شوید.

از همه مهم­تر مطمئن هستید که از جای معتبری خرید کرده­اید و به گوشی هوشمند شما آسیبی وارد نمی­شود، پس برای این‌کار کافی است به سایت سامانه موبوگیفت به آدرس https://mobogift.com مراجعه کنید و پس از انتخاب نوع گیفت کارت، مراحل پرداخت، دریافت و آموزش استفاده را مطابق راهنما طی کنید. در پایان اگر سوالی داشتید می­توانید با مشاوران موبوگیفت با شماره 371707-031 تماس بگیرید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مارکت اندرویدی مارکت اندروید برای دانلود اپلیکیشن ها گیفت کارت برنامه ها گوگل پلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد

به‌دنبال انتشار گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ گوگل، ارزش بازار آلفابت در بورس از ۲ تریلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش دیجیاتو، گوگل یا در واقع آلفابت در یک سال اخیر با چالش‌های زیادی از جمله ظهور هوش مصنوعی مولد که به‌عنوان رقیب موتور‌های جستجو درنظر گرفته می‌شوند، دست‌وپنجه نرم کرده است. اما رشد این شرکت ادامه داشته و حالا ارزش بازار غول فناوری مستقر در ماونتین ویو از ۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

آلفابت، شرکت والد گوگل، سال گذشته در ماه نوامبر یک بار ارزش بازار ۲ تریلیون دلار را لمس کرده بود، اما حالا به‌صورت کامل این مرز را پشت‌سر گذاشته است. این شرکت اکنون چهارمین شرکت باارزش جهان است و در لحظه نگارش این مقاله با ارزش بازار ۲.۱۴۶ تریلیون دلار پس از مایکروسافت (۳ تریلیون)، اپل (۲.۶ تریلیون) و انویدیا (۲.۲ تریلیون) در جایگاه چهارم قرار دارد. پایین‌تر از آلفابت نام آمازون (۱.۸ تریلیون) و متا (۱.۱ تریلیون) دیده می‌شود.

برخلاف افت سهام متا پس از اظهارنظر «مارک زاکربرگ» درباره این مسئله که رسیدن به درآمد از هوش مصنوعی سال‌ها طول می‌کشد، گوگل اعلام کرده است که همین حالا هم موفق به یافتن روش‌هایی برای فروش فناوری‌های هوش مصنوعی خود شده است. گزارش مالی فصل اول ۲۰۲۴ این شرکت ظاهراً نظر معامله‌گران بازار بورس را جلب کرده و به خرید بیشتر سهام گوگل و در نتیجه افزایش قیمت آن منجر شده است.

غول ماونتین ویو در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۳.۷ میلیارد دلار سود و ۸۰.۵ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. رقم درآمد این شرکت ۱۵ درصد بیشتر از بازه مشابه سال گذشته و سود آن ۱۴ درصد بیشتر از فصل تعطیلات پایان سال ۲۰۲۳ بوده است.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت، می‌گوید سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ عملکرد درخشان این شرکت در زمینه سرچ، یوتوب و خدمات ابری را نشان داده است و گوگل در آستانه ورود به عصر جمینای قرار دارد. این شرکت به‌زودی مراسم توسعه‌دهندگان خود را در ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌کند تا ضمن رونمایی از نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید، احتمالاً از پیکسل ۸A پرده بردارد.

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران